ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας" (video)

Book Small Mobile

Την Τετάρτη (10/02) το απόγευμα (17:30) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Η μεγάλη γιορτή του πειραϊκού ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΑΠΟ Κερατσίνι και τον Αετό Κορυδαλλού.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η δεξίωση της Ένωσης για τον τελικό. Όλα τα μέλη της Ένωσης ευχαρίστησαν, στις δηλώσεις που έκαναν, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", ενός γηπέδου στολιδιού, για το σπουδαίο αυτό ματς για το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Διότι για μια ακόμα χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παραχώρησαν το κορυφαίο γήπεδο στην Ελλάδα ώστε να "φιλοξενήσει" αυτό το ματς-γιορτή για την ΕΠΣ Πειραιά. Και το πιο ενδιαφέρον είναι πως για πρώτη φορά στην ιστορία, ο τελικός του πειραϊκού Κυπέλλου θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων!

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη χθεσινή δεξίωση ενόψει του τελικού της ΕΠΣ Πειραιά, με τις δηλώσεις των εμπλεκομένων φορέων...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προσφορά του Θρύλου

    Προσφορά του Θρύλου

    Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με τον πρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη, θα εγκαινιάσουν το δημοτικό γήπεδο Καμινίων την Τετάρτη (17:00) που ανακατασκευάστηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

  • Χορηγία του Μαρινάκη

    Χορηγία του Μαρινάκη

    Στο πλευρό της ΕΠΣ Πειραιά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που στηρίζει το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ