Θα είναι το σκάνδαλο της δεκαετίας!!!
Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών από τα αίσχη του Πανθεσσαλικού σταδίου στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και να του επιβληθεί ποινή μόνο με κεκλεισμένων των θυρών!
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο παρατηρητής του αγώνα Νίκος Βακάλης, πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, εντελώς ξαφνικά έκανε συμπληρωματική έκθεση και άλλαξε την ώρα που μπήκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Και το 20:44 το έκανε 18:20!
Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να βγάλουν... λάδι τον ΠΑΟΚ, ώστε να μην τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών και πολύ περισσότερο είναι ξεκάθαρο ότι έχει υπάρξει παρέμβαση! Σε μία κατάσταση που όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε εκείνο το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο!
Προσπαθούν να διαγράψουν το ξύλο που έχει πέσει στο κουλουάρ και κάτω από τα επίσημα του γηπέδου, εκεί όπου ο Ιβάν Σαββίδης έβλεπε τους οπαδούς της ομάδας του να παίζουν ξύλο! Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στη φωτογραφία που σας δημοσίευσε το redking.gr την Τετάρτη.
Διαβάστε σχετικά εδώ...










