"Δεν ξέρω κάτι για Ολυμπιακό"
Δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών ήθελαν τον Τόμας Κρίστιανσεν να βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης του Ολυμπιακού, με τον ίδιο όμως να δηλώνει στην Κύπρο ότι δεν γνωρίζει κάτι για την ομάδα του Πειραιά:
«Καταρχάς θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη, αλλά ακόμη έχουμε δουλειά μπροστά μας καθώς απομένει ο τελικός του κυπέλλου, ένας θεσμός πολύ σημαντικός που θέλουμε να κερδίσουμε.
Το εάν θα μείνει στην ομάδα: Είναι ημέρα εορτασμών, καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα της προπονητικής μου καριέρας. Μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Δεν ξέρω κάτι για Ολυμπιακό. Τώρα θέλω να είμαι μαζί με τους παίκτες μου και την οικογένειά μου για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και μετά θα δούμε».









