ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλουν ν' αγοράσουν Διαμαντάκο

Θέλουν ν' αγοράσουν Διαμαντάκο

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος αγωνίζεται ως δανεικός στην Καρλσρούη και μάλιστα, με τις εμφανίσεις του έχει αρχίσει να... βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας.

Ο 23χρονος Πειραιώτης επιθετικός, μετά το πρώτο διάστημα, όπου ταλαιπωρήθηκε, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και την συμπάθεια της εξέδρας αποδεικνύοντας ότι διαθέτει το απαραίτητο ταλέντο για να σταθεί με αξιώσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα, έστω κι αν πρόκειται για την δεύτερη κατηγορία.

Ο Διαμαντάκος έχει σκοράρει, ήδη, 4 φορές σε 9 συμμετοχές με τη φανέλα της Καρλσρούης στην 2.Bundesliga και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό οι διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο να ειδοποιήσουν τον Ολυμπιακό ότι θέλουν ν' αγοράσουν τα πλήρη δικαιώματα του νεαρού σέντερ φορ.

Για να γίνει αυτό, βεβαίως, αφενός θα πρέπει να το επιθυμεί ο ίδιος ο Διαμαντάκος, αφετέρου να πληρώσουν οι Γερμανοί την option, η οποία υπάρχει στη συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" και σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ. Ποσό, το οποίο σίγουρα δεν θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό και εφόσον η διοίκηση της Καρλσρούης αποφασίσει ότι θέλει να κάνει "δικό" της τον Πειραιώτη επιθετικό, μπορεί να καταβάλει με άνεση στον Ολυμπιακό...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ενεργοποιεί την option η Καρλσρούη

    Ενεργοποιεί την option η Καρλσρούη

    Εξαιρετικά πιθανό φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Διαμαντάκος να γίνει... μόνιμος κάτοικος Γερμανίας

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ