ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα!

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα!

Έχει γίνει πλέον γνωστό πως ο μοναδικός τρόπος για να "χτυπήσει" κάποιος τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που αγωνιστικά δεν είναι εφικτό, είναι μέσω της προπαγάνδας. Κι αυτό που έχει εξελιχθεί είναι ο τρόπος που γίνεται η προπαγάνδα.

Από τη μία είναι οι ερωτήσεις που γίνονται, ώστε οι ποδοσφαιριστές να δώσουν την... απάντηση που ορισμένοι θέλουν, για να την προτάξουν! Κι από την άλλη είναι η... περιθωριοποίηση φράσεων που περιγράφουν την αλήθεια και που δείχνουν τα πραγματικά δεδομένα.

Κλασικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Κροάτης παίκτης του ΠΑΟ στάθηκε στη διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Αλλά όχι από μόνος του...

Αφορμή ήταν η ερώτηση που του έγινε και η οποία ήταν "αν έχει δει αλλού όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο" με τον παίκτη να κάνει αναφορά στο ματς του Θρύλου με την ομάδα του Αγρινίου και την αποβολή του Κυριακίδη, που έκανε χέρι έξω από την περιοχή!

Αλλά η φράση που είπε ο Πράνιτς λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια της απάντησης στην παραπάνω ερώτηση πέρασε στο... περιθώριο, στο ντούκου. Τα λόγια του παίκτη ήταν "Μπορείς να νικήσεις αν έχεις καλύτερη ομάδα, και αυτή τη στιγμή έχουν πραγματικά καλή ομάδα, είναι καλύτεροι", αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, για να συμπληρώσει ότι "αν κερδίζουν με κανονικό τρόπο, εντάξει, εγώ θα δώσω το χέρι, ήμουν πάντα τζέντλεμαν, αν κάποιος είναι καλύτερος από μένα θα πω συγχαρητήρια".

Έτσι, όμως, γίνεται η προπαγάνδα... Μονάχα η διαιτησία "πουλάει" και αυτό το χρησιμοποιούν ορισμένοι για να μπορέσουν να... στηρίξουν αυτά που θέλουν να περάσουν... Γιατί αυτό που "πονάει" πραγματικά είναι η αλήθεια!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Όταν η αλήθεια παραποιείται κατά το συμφέρον...

    Όταν η αλήθεια παραποιείται κατά το συμφέρον...

    Προπαγάνδας συνέχεια από αυτούς που το έχουν στο... dna τους. Η αλήθεια τους πρόλαβε στη... γωνία. Και έστειλε τη λάσπη στη... μούρη τους! Εδώ "χρησιμοποίησαν" τον υποψήφιο πρόεδρο της FIFA, Ζερόμ Σαμπέιν...

  • +20 και τώρα ξέρετε... κλάμα και προπαγάνδα!

    +20 και τώρα ξέρετε... κλάμα και προπαγάνδα!

    Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ εκείνη του ΠΑΟ! Οι "πράσινοι" έχουν 25 βαθμούς, ο πρωταθλητής χειμώνα Θρύλος 45! Οπότε περιμένουμε τη γνωστή... αντίδραση τους!

  • Έτσι γίνεται η προπαγάνδα! (video)

    Έτσι γίνεται η προπαγάνδα! (video)

    "Άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε", είπε ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM για την κλήρωση, αλλά το βίντεο τον εκθέτει για τα καλά. Πολλοί έπαιξαν με τον Ολυμπιακό, αλλά ζητήστε και καμιά "συγνώμη". Δείτε το βίντεο, ακούστε και την κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM και θα καταλάβετε...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ