"Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκες"
Έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού είναι ο Γκονζάλο Ροντρίγκες, όπως αναφέρει σημερινό ιταλικό δημοσίευμα! Αναφέρονται, μάλιστα, και ποσά, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει κάτι.
Συγκεκριμένα, το calciomercato.com τονίζει πως «ο Γκονζάλο Ροντρίγκες είναι ένα βήμα από τον Ολυμπιακό. Όπως έμαθε το calciomercato.com, είναι έτοιμος να πει το «ναι» στην πρόταση της ελληνικής ομάδας. Εξελίξεις θα έχουμε από Δευτέρα-Τρίτη, με τον Αργεντινό να έχει απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις.
Λεπτομέρειες: Η πρόταση είναι για δύο χρόνια, με 1,3 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων. Οι επαφές θα συνεχιστούν μέχρι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, με τη Λάτσιο και τη Μίλαν να μένουν εκτός μάχης».








