ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας του 2ου γύρου!

Τα εισιτήρια διαρκείας του 2ου γύρου!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τέτοια εποχή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βγάζει προς διάθεση τα εισιτήρια του δευτέρου γύρου. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, σχεδόν 22.000 οπαδοί του Θρύλου έκλεισαν μόνιμη θέση στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", δείχνοντας τη στήριξή τους στην ομάδα. Κι αυτή μέχρι στιγμής τους έχει αποζημιώσει! Με το απόλυτο μετά από 17 αγωνιστικές, κάνοντας πολλά ρεκόρ –το ένα μετά το άλλο, παίζοντας ωραία μπάλα και προσφέροντας "πλούσιο" θέαμα.

Από αύριο, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του δευτέρου γύρου. Όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, την Άρσεναλ, θα δώσει σημαντικά ματς για το κύπελλο Ελλάδας και θα κάνει τη φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Κι όσοι δεν κατάφεραν το καλοκαίρι να πάρουν διαρκείας, μπορούν να το κάνουν τώρα.

Όπως αναφέρει και η σχετική ενημέρωση από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" για το θέμα "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League) με 50% έκπτωση επί της αρχικής τιμής και στις εναπομείνασες θέσεις από την καλοκαιρινή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Α) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ και ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Από Πέμπτη 14.1.2016 και καθημερινά με ώρες διάθεσης: 10.00 – 17.30

Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (είσοδος από VIP) - Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων - Αίθουσα Εισιτηρίων Διαρκείας

Β) ΘΥΡΕΣ και ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 – 2016 Β’ ΓΥΡΟΥ

ΘΥΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
VVIP 1.250 € 875 €
VIP 700 € 490 €
33 400 € 280 €
14, 15 245 € 190 €

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρόποι αγοράς:

** Τηλεφωνικά στο τηλ. 210 4800920

** Μέσω internet, από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org

** Για αγορά εισιτηρίου διαρκείας χρειάζεται συνδρομή στον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 50% έκπτωση (25€)"

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Πρωί-πρωί για ένα... χαρτάκι!

    Πρωί-πρωί για ένα... χαρτάκι!

    Χαμός στα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" για τα εισιτήρια του ματς με την Άρσεναλ! Θέμα ωρών πλέον το sold out! Δείτε φωτογραφίες από την κοσμοσυρροή στο Φάληρο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ