ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωί-πρωί για ένα... χαρτάκι!

Πρωί-πρωί για ένα... χαρτάκι!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 9ης Δεκεμβρίου με την Άρσεναλ για το Champions League και όπως ήταν αναμενόμενο οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπευσαν από πολύ πρωί σήμερα να προμηθευτούν τα "μαγικά χαρτάκια"...

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα ζήσει, φυσικά, το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου "μεγάλες πιένες" και όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, θα γιορτάσουμε την πρόκριση του Ολυμπιακού για μια ακόμα φορά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου είναι πολύ μεγάλος, μετά τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, σ' Ελλάδα και Champions League και η προσμονή για το μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει... χτυπήσει πλέον κόκκινο!

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία, που πόσταρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου στα socia media και δείχνει την κατάσταση στα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" σήμερα το πρωί!..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

    Με κόσμο στις Βρυξέλλες ο Θρύλος

    Σε συνεννόηση με την Άντερλεχτ έχει έρθει η διοίκηση του Ολυμπιακού προκειμένου οι δύο ομάδες να πάρουν από περίπου 1.300 εισιτήρια στις δύο αναμετρήσεις τους σε Βρυξέλλες και Πειραιά

  • Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

    Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

    Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ