ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαιτητικά "όργια" στην Τούμπα!

Διαιτητικά

Φοβερά πράγματα στην Τούμπα μέσα σε ένα ημίωρο. Στα πρώτα 30 λεπτά. Και τι δεν είδαμε πάλι! Αλλά ασχολείται κανείς; Όχι γιατί δεν είναι ματς του Ολυμπιακού. Αλλά και την περασμένη Κυριακή που είχαμε αντίστοιχες φάσεις στο Καραϊσκάκη, έγινε τίποτα; Μπα... Πέρασαν απαρατήρητα για τους "αντικειμενικούς" τα διαιτητικά λάθη που ήταν πολλά.

Κάτι ανάλογο σήμερα και στην Τούμπα. Το πρώτο και καλύτερο στο 20ό λεπτό. Ο βοηθός Σίπκας υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ τον Κάρλσον της Καλλονής. Μονάχα που τον κάλυπταν δύο αμυντικοί του ΠΑΟΚ! Όχι μόνο ένας, αλλά δύο!!! Κι εκτός από αυτό ήταν και δύο μέτρα πιο πίσω. Εφεύρεση από τον βοηθό του Κομίνη. Αυτός τον.. ζήλεψε λίγο αργότερα!

Διότι όταν ο Τζαβέλλας έριξε αγκωνιά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ στον Ξύδα, ούτε αυτός ούτε ο επόπτης Σίπκας υπέδειξε την παράβαση μαρς, δηλαδή το πέναλτι υπέρ της ομάδας της Μυτιλήνης. Κι όλα αυτά με το αποτέλεσμα 0-0 και την Καλλονή να έχει και το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς. Κι αυτό δεν είναι αλλοίωση, τότε πώς λέγεται;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τζαβέλλα εσύ, super star! (video)

    Τζαβέλλα εσύ, super star! (video)

    Ο Ιβάν θα τοποθετηθεί ή όχι; Μια χαρά τον πάει τον ΠΑΟΚ η διαιτησία, αλλά είναι πολύ πίσω στη βαθμολογία και δεν... πουλάει το θέμα!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ