ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι του Θρύλου

Οι 7 υποψήφιοι αντίπαλοι του Θρύλου

Πανιώνιος, ΠΑΟΚ με τη βοήθεια της διαιτησίας –έγιναν "όργια" όσο ήταν 0-0 το αποτέλεσμα- και ο ΠΑΟ που γλίτωσε το... έμφραγμα στο φινάλε με τα Γιάννινα, συμπληρώνουν την 8άδα του κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι από την Τρίτη είχε προκριθεί ο Ηρακλής, ενώ την Τετάρτη "σφράγισαν" το εισιτήριό τους ο Θρύλος, ο Ηρακλής, ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΚ.

Ο Πανιώνιος νίκησε εκ νέου τον Εργοτέλη, αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη με το ίδιο σκορ (1-0) όπως στο Ηράκλειο. Ο μεν ΠΑΟΚ αφού στο 0-0 δεν δέχθηκε γκολ με τα "εγκλήματα" του Κομίνη και του βοηθού Σίπκα, πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος απέναντι στα "δεύτερα" της Καλλονής. Ο δε Παναθηναϊκός έζησε ένα εφιαλτικό φινάλε στη Λεωφόρο, μετά το 0-1 του ΠΑΣ και κράτησε το σκορ ως τη λήξη, για να περάσει με τη νίκη στον πρώτο αγώνα.

Όλοι αυτοί θα μπουν στην κληρωτίδα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς στις 12:00 θα γίνει η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι τα ματς θα διεξαχθούν τα διήμερα 27-28 Ιανουαρίου, τα πρώτα ματς και 3, 4, 10 και 11 Φεβρουαρίου, οι ρεβάνς, αντίστοιχα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το τερματίσατε!

    Το τερματίσατε!

    Η τριάδα ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα "σπάσει" το κοντέρ... γραφικότητας! Θέλουν από μόνοι τους να αποκλειστούν

  • ΠΑΟ με την... ψυχή στην κάλτσα!

    ΠΑΟ με την... ψυχή στην κάλτσα!

    Ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο. Κι αν οι Γιαννιώτες το πίστευαν παραπάνω, θα έπαιρναν την πρόκριση

  • Δεν έβαλε μυαλό!

    Δεν έβαλε μυαλό!

    Τον Ολυμπιακό αντίπαλο στο Κύπελλο προτιμά ο Τούντορ. Μετά τα δύο "γλέντια" του Θρύλου, εάν η κληρωτίδα το... επιτρέψει, τον βλέπουμε στο ταμείο ανεργίας!

  • Διαιτητικά

    Διαιτητικά "όργια" στην Τούμπα!

    Μέσα σε 30 λεπτά στην Τούμπα ο Κάρλσον ανακόπηκε με ανύπαρκτο οφ σάιντ και δεν δόθηκε πέναλτι στην Καλλονή!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ