ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΟ με την... ψυχή στην κάλτσα!

ΠΑΟ με την... ψυχή στην κάλτσα!

Πόνεσαν... τα μάτια μας πάλι με αυτό που είδαμε την Πέμπτη το βράδυ στη Λεωφόρο. Από την ομάδα του Στραματσόνι που θέλει να πάρει και το κύπελλο Ελλάδας και πέρασε με ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ!

Μάλλον Κυπελλούχος στα λόγια, όπως και Πρωταθλητής στα λόγια... Στην πράξη δεν θα πάνε πουθενά. Γιατί παραλίγο να τελειώσει, οριστικά, η χρονιά για την ομάδα του Αλαφούζου απόψε εάν έρχονταν αυτός ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν το πίστεψε από την αρχή. Φοβήθηκε το όνομα του αντιπάλου του, γιατί μέσα στο γήπεδο οι Ηπειρώτες στάθηκαν καλύτερα (52%-48% κατοχή μπάλας). Κι όταν στο τέλος ρίσκαρε, η άμυνα του ΠΑΟ που θυμίζει ολλανδικό τυρί (σ.σ.: με πολλές τρύπες) ήταν για γέλια και πάλι και το 0-1 ήρθε στο 90’+3. Παρόλα αυτά, οι Ηπειρώτες είχαν και στο 90’+4 την ευκαιρία για το 0-2, αλλά η κεφαλιά του Σκόνδρα πέρασε πάνω από την εστία του Κοτσόλη.

Οι "πράσινοι" με τον Στραματσόνι υποτίθεται πως αλλάζουν πρόσωπο, αλλά οι εμφανίσεις του δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Και είναι σίγουρο πως αποτελούν έναν ιδανικό αντίπαλο για το Θρύλο στα προημιτελικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δεν έβαλε μυαλό!

    Δεν έβαλε μυαλό!

    Τον Ολυμπιακό αντίπαλο στο Κύπελλο προτιμά ο Τούντορ. Μετά τα δύο "γλέντια" του Θρύλου, εάν η κληρωτίδα το... επιτρέψει, τον βλέπουμε στο ταμείο ανεργίας!

  • Κληρώνει την Παρασκευή

    Κληρώνει την Παρασκευή

    Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά το μεσημέρι (12:00) της 15/01

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ