ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν έθεσε σε κίνδυνο..."

Επειδή η προπαγάνδα είναι καλό να σταματήσει, θα σας αποδείξουμε τι εννοούμε και θα παραθέσουμε ντοκουμέντα. Αυτοί που την έχουν στο... dna τους, έκανε σήμερα θέμα ότι δεν μπορούν να βρουν άνθρωπο του Πλατανιά να τους μιλήσει. Δεν έχουν καταλάβει ότι καθημερινά το μόνο που κάνουν είναι να παραπληροφορούν και όλοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Διότι την ώρα που λένε ότι δεν τους μίλησε κανείς από την ομάδα των Χανίων, ο Δημήτρης Σωτηρίου μιλούσε στο athlitiko.gr, μια αθλητική ιστοσελίδα στα Χανιά.

Με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά να παίρνει θέση για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί. Και με όσα είπε, ένα είναι σίγουρο. Ξεφτίλισε το σύστημα Αλαφούζου που έχει επιδοθεί σε μια τεράστια προσπάθεια για να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και το πέτυχε εν μέρει, όπως φάνηκε από τη σύνταξη του κατηγορητηρίου. Και μιλάμε για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, ο οποίος με τις επεμβάσεις και τις αποκρούσεις του, συνέβαλλε τα μέγιστα για να λήξει το ματς στα Περιβόλια ισόπαλο 1-1.

Ο γκολκίπερ του Πλατανιά, λοιπόν, μίλησε στο athlitiko.gr και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Κουλιμπαλί. Τονίζοντας ότι "Το κλίμα στο γήπεδο ήταν πολύ καλό και τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ευχαριστήθηκαν την αναμέτρηση που είχε ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος. Δε νομίζω ότι ένα ή δύο αντικείμενα, που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο και τα οποία είδα κατά την προθέρμανσή μου, είναι ικανά να αμαυρώσουν αυτήν την εικόνα!"

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως "Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, θεωρώ ότι ήταν περισσότερο μία ενστικτώδης κίνηση που οφειλόταν στην ένταση της στιγμής. Ακόμα και αν έπεσε κάτι, δεν νομίζω ότι έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου συμπαίκτη μου. Περιστατικό στο οποίο όπως είδατε και ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Απόφαση σκάνδαλο!

    Απόφαση σκάνδαλο!

    Εάν τιμωρούν τον Ολυμπιακό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για το φανταστικό αναπτήρα στα Χανιά, τι ποινή πρέπει να επιβάλλουν στην ΑΕΚ για το μαχαίρωμα στο Περιστέρι; Ο Θρύλος θα κάνει έφεση...

  • "Πιστεύουμε στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του πειθαρχικού κώδικα"

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός στην οποία αναφέρεται ακόμα ότι "Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ