ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε πανικό ο Αλαφούζος, δεν ξέρει τι λέει...

Σε πανικό ο Αλαφούζος, δεν ξέρει τι λέει...

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και κάποιος πρέπει να του πει να πάει σπίτι του. Αν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό, αν, ας πείσουν τον Αλαφούζο να πάει σπίτι του ή ας ασχοληθεί με τον ΣΚΑΪ να ηρεμήσει ο κόσμος. 

Χάνει στα ίσα ο Παναθηναϊκός από την Ξάνθη, όλος ο κόσμος βλέπει τι γίνεται και ο άνθρωπος βγαίνει και κάνει δηλώσεις πολύ απλά για να πάρει την ευθύνη από πάνω του. 

Βγαίνει, λέει αερολογίες, γελάνε οι νορμάλ Παναθηναϊκοί. Σε πλήρη πανικό, δεν ξέρει πραγματικά τι του γίνεται. Πουλάει τον καλύτερο επιθετικό του, κάνει μεταγραφές της πλάκας και φταίει η ΕΠΟ, η διαιτησία, τώρα έπιασε και τον Αστέρα Τρίπολης. 

Λες και δεν ήταν αποβολή του Ζέκα. Για γέλια. Κάποιος να τον μαζέψει το συντομότερο... Έχει βάλει στόχο να διακοπεί το πρωτάθλημα, είναι ξεκάθαρο πλέον. Δεν θα αργήσει η ημέρα που θα κλείσει και πάλι η Λεωφόρος και ο λόγος είναι γνωστός...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Γιάννη... άφαντος είσαι!

    Γιάννη... άφαντος είσαι!

    Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε εάν ο Αλαφούζος θα κάνει tweet για τη διαιτησία του Σπάθα!

  • Γίνε και εσύ... Δικαστής!

    Γίνε και εσύ... Δικαστής!

    Τα προηγούμενα χρόνια μας είχε "ζαλίσει" ο Αλαφούζος με τους τακτικούς Δικαστές. Και τώρα που αυτοί δικάζουν, δεν του αρέσουν οι αποφάσεις τους!

  • Η

    Η "συμμαχία" θα αντέξει;

    Αλήθειες στο πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Ώρας των Σπορ" για το "διπλό" της Ξάνθης στη Λεωφόρο. Συμφωνούν Μελισσανίδης-Αλαφούζος;

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ