ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η "συμμαχία" θα αντέξει;

Η

Το μπλοκ των τριών (σ.σ.: ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) κόντρα στον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα φέτος, κυρίως για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και το "συνασπισμό" τους για να αλλάξουν τα πράγματα. Τώρα, όμως, που αρχίσουν τα ωραία, η "συμμαχία" θα αντέξει ή θα καταρρεύσει. Ένα καλό παράδειγμα για... σκέψεις!

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Ώρα των Σπορ" και σε ό,τι αφορά το ματς του ΠΑΟ με τη Skoda, σημειώνεται ότι "την πιο εύκολη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Ξάνθη", και συμπληρώνουν πως "πολύ ανώτερη σε όλο το ματς, κέρδισε μέσα στη Λεωφόρο (0-1) τον ΠΑΟ * Σωστή η κόκκινη στον Ζέκα".

Δηλαδή τα βλέπουν όπως όλος ο κόσμος και όχι όπως τα... είδε ο Γιάννης Αλαφούζος. Και σωστή η αποβολή και ανώτερη η Ξάνθη. Και δεν είδαν κανέναν... σχέδιο αποβολής του Ζέκα, όπως ο πρόεδρος του ΠΑΟ. Για να δούμε, το μπλοκ των τριών θα αντέξει τώρα. Διότι τώρα διακυβεύονται πολλά, όπως είναι η δεύτερη θέση και η συμμετοχή στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Για να δούμε, θα αντέξει το... μπλοκ ή η "συμμαχία" τους θα διαλυθεί τόσο εύκολα όπως ένας χάρτινος πύργος; Συμφωνούν ή διαφωνούν με όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη Λεωφόρο, Μελισσανίδης και Αλαφούζος. Γιατί ο κυρ Γιάννης τα... είδε αλλιώς; Ο κυρ Δημήτρης πώς τα είδε; Κι αν τα είδε διαφορετικά, θα επηρεάσει αυτό τη "συμμαχία" τους;;;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ