ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Εξυγίανση" και... εκσυγχρονισμός!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην κυριακάτικη έκδοση αθλητικής εφημερίδας αναφορικά με το "σχέδιο" του Μελισσανίδη για την επόμενη ημέρα της ΕΠΟ. Κι αυτό ήταν να ζητήσει από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να βγει... μπροστά για το μέλλον, καθώς τον Οκτώβριο υπάρχουν οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Με το "σύνθημα" που χρησιμοποιούν όλη την ώρα για... εξυγίανση και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Τρίχες! Οι άνθρωποι θέλουν να γυρίσουν στο παρελθόν. Στην εποχή που ο Ολυμπιακός δεν είχε ισχυρή διοίκηση και εκείνοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό ονειρεύονται, όχι την εξυγίανση. Ό,τι κι αν λένε οι άνθρωποι, όσο κι αν μας έχουν "πιπιλίσει" με τη λέξη εξυγίανση, μονάχα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν επιθυμούν.

Να ξαναγυρίσουμε στο... χθες, τότε που έκαναν ό,τι ήθελαν. Τώρα, όμως, που έχουν αλλάξει τα πράγματα, που ο Θρύλος έχει μια ισχυρή διοίκηση, οικονομική ευρωστία και σταθερότητα, τώρα που υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη η ομάδα όλο και κερδίζει... πόντους στο διεθνές στερέωμα και καταξιώνεται στη συνείδηση των Ευρωπαίων ως ένα από τα κορυφαία κλαμπ της ηπείρου μας, εκείνοι έχουν... σκάσει, δεν το αντέχουν. Και το... όνειρό τους είναι η επιστροφή στο χθες. Καμία εξυγίανση, καμία πρόοδος και κανένα καλό για το ποδόσφαιρο.

Μόνο και μόνο ότι γίνεται συζήτηση για πρόσωπα που πέρασαν από το χώρο και αποχώρησαν, αφήνοντας πίσω τους πολλά αρνητικά, δείχνει το πραγματικό τους σχέδιο, την πραγματική του επιδίωξη!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η

    Η "συμμαχία" θα αντέξει;

    Αλήθειες στο πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Ώρας των Σπορ" για το "διπλό" της Ξάνθης στη Λεωφόρο. Συμφωνούν Μελισσανίδης-Αλαφούζος;

  • Ντου στα αποδυτήρια!

    Ντου στα αποδυτήρια!

    Μια ακόμα φορά φέτος που ο Μελισσανίδης σουλάτσαρε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Μετά το ματς με την Ξάνθη, απειλώντας τον Κουκουλάκη! Που είναι οι υπερευαίσθητοι δημοσιογράφοι; Πού είναι η ΔΕΑΒ;

  • Είδε ΣΚΑΪ και... λάλησε ο Μελισσανίδης

    Είδε ΣΚΑΪ και... λάλησε ο Μελισσανίδης

    Βρήκε την κάμερα του καναλιού του Αλαφούζου έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και τα... έχωσε σε ΕΠΟ και διαιτησία! Μετά την Τούμπα, όμως, ήταν... άφωνος!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ