ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μας κάνει, με τα έργα του, να ονειρευόμαστε"

Ανακοίνωση στήριξης στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε και η Σχολή του Ολυμπιακού στο Πέραμα. «Ο Ηγέτης μας ο κ. Μαρινάκης θέλει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε να χτίσει τον Ολυμπιακό με Ελληνόπουλα και εμείς είμαστε υπερήφανοι που «υπηρετούμε» το όραμα του», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εδώ στο Πέραμα «χτυπάει» δυνατά η καρδιά του Ολυμπιακού. Εδώ σε κάθε πιθαμή γης ζούμε για τον Ολυμπιακό. Για εμάς ο Ολυμπιακός είναι ΙΔΕΑ, αλλά είναι και το μέλλον μας.

Πλήθος παιδιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στο Πέραμα από την Σχολή μας. Την Σχολή του Ολυμπιακού. Ήταν κάτι που έλειπε χρόνια από το Πέραμα. Ήταν κάτι που πέτυχε, γιατί έχει την υποστήριξη του Ολυμπιακού.

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, μας προσφέρει τεχνογνωσία, μας επιμορφώνει και δίνει στα παιδιά μας τη δυνατότητα να ονειρεύονται. Ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μας κάνει με τα έργα του να ονειρευόμαστε. Να βλέπουμε παιδιά από τις Σχολές και την Ακαδημία στην Α’ ομάδα, στο εξωτερικό και να αισθανόμαστε συγκίνηση αλλά και ιερή υποχρέωση να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού.

Ο Ηγέτης μας ο κ. Μαρινάκης θέλει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε να χτίσει τον Ολυμπιακό με Ελληνόπουλα και εμείς είμαστε υπερήφανοι που «υπηρετούμε» το όραμα του».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ