ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μας εμπνέει και μας δείχνει το δρόμο ο Βαγγέλης Μαρινάκης"

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει και ανοικτά την απόλυτη στήριξη στον ηγέτη του Ολυμπιακού, εξέδωσε η Σχολή Βούλας. «Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και έχουμε Ηγέτη μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος μας εμπνέει και μας δείχνει το δρόμο!», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής Βούλας: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εμείς στη Σχολή Βούλας παλεύουμε κάθε ημέρα το τηρούμε κατά γράμμα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε τα πάντα στα παιδιά μας.

Στην πορεία μας αυτή είχαμε και έχουμε την υποστήριξη του Ολυμπιακού και χωρίς αυτή δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Στη Σχολή μας φέτος φιλοξενήθηκε το 1ο Κύπελλο Σχολών Ολυμπιακού και σ’ όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας διοργανώθηκαν τουρνουά και σεμινάρια ψυχολογίας και διατροφής. Είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και την Σχολή Σικάγο για διεθνές φιλικό παιχνίδι!

Όλα αυτά και άλλα τόσα δείχνουν τη δουλειά μας. Δείχνουν την εξέλιξη που έχουμε υπό την σκέπη του Ολυμπιακού. Ο σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει τεράστια βήματα και έχει φορέσει ευρωπαϊκό κοστούμι. Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού και έχουμε Ηγέτη μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος μας εμπνέει και μας δείχνει το δρόμο!».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ