ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι αλήθειες του Σίλβα!

Οι αλήθειες του Σίλβα!

... του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Άντερλεχτ και ηττήθηκε με 1-0. Χάρη σε ένα γκολ - "δώρο" από τον Ρομπέρτο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα διεκδικήσει την πρόκριση την ερχόμενη εβδομάδα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αυτό που αφήνει πιο πικρή γεύση, όμως, από το παιχνίδι στο Βέλγιο, δεν είναι τόσο το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν νίκησαν, αλλά ότι έχασαν από μία ομάδα που σαφώς είναι χειρότερη ποιοτικά. Οι “ερυθρόλευκοι” αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και όποιος δεν σκοράρει δεν κερδίζει.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά από μπάλα για να διαπιστώσεις την ανωτερότητα των Πειραιωτών. Τα βασικά… Και μόνο τις φάσεις να δει κανείς θα το καταλάβει εύκολα, αλλά ακόμα και τα στατιστικά του ματς, όπου ήταν παντού καλύτερος.

Είχε την κατοχή (63%)

Είχε περισσότερες τελικές (8 η Άντερλεχτ και 11 ο Ολυμπιακός)

Είχε περισσότερες πάσες (225 η Άντερλεχτ και 492 ο Ολυμπιακός)

Και όλα αυτά, εκτός έδρας…

"ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ"

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, είχε τον έλεγχο και την κατοχή, αλλά στο τέλος δεν είχε ουσία και χωρίς γκολ δεν έρχεται η νίκη. Μπορούσε να είχε σκοράρει και να ήταν όλα διαφορετικά με τον Ιντέγε στο πρώτο μέρος που είχε δοκάρι, αλλά δεν το έκανε και η Άντερλεχτ από το… πουθενά ήταν αυτή που τελικά πήρε αυτό που ήθελε.

Όπως είπε και ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα: "το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο", ενώ πρόσθεσε ότι "Αυτός που έχει αποτελεσματικότητα κερδίζει και αυτός που έχει τα λιγότερα λάθη επίσης κερδίζει". Αυτό το βίωσε την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται ήδη τον επαναληπτικό…

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα, αδίκησαν τους εαυτούς τους, αφού έδειξαν ανωτερότητα κόντρα στην Άντερλεχτ, όμως, δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς δεν είχαν ουσία. Ωστόσο, στο Καραϊσκάκη έχει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση που έδειξε ότι την αξίζει 100%. Γιατί αν κοιτούσε κανείς τον αγώνα, θα έβλεπε ότι η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε τον απόλυτο έλεγχο και έδειχνε το μεγάλο φαβορί.

Στο "καμίνι" λοιπόν, την ερχόμενη Πέμπτη, με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη για τους "16" του Europa League. Νίκη, χωρίς να δεχτούν γκολ… Έχει αποδείξει άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι φαβορί σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και με αντιπάλους όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ…

Δεδομένο είναι ότι έχει την ποιότητα που χρειάζεται, θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του και με την ώθηση που δίνει το Καραϊσκάκη οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν την πρόκριση, θέλοντας πρώτα απ’ όλα φυσικά νίκη με τον Ατρόμητο την Κυριακή που θα τους δώσει ψυχολογία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στήριξη σε Μάρκο Σίλβα

    Στήριξη σε Μάρκο Σίλβα

    Πεπεισμένοι στον Ολυμπιακό ότι ο 38χρονος Πορτογάλος έχει να δώσει ακόμα πολλά...

  • Έτσι θα την συντρίψει!

    Έτσι θα την συντρίψει!

    Είναι πολλοί οι λόγοι που την Πέμπτη το βράδυ το σκηνικό θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις Βρυξέλλες

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ