ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενίσχυση" με Θωμά Μητρόπουλο

Το σίγουρο είναι ένα. Η προσπάθεια των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη για να αλλάξουν (;) το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ισχυρίζονται, μονάχα "καθαρή" δεν είναι! Διότι με όσα μαθαίνουμε, μονάχα αυτός δεν είναι ο στόχος τους. Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο.

Και πριν καν βρεθούν χθες στη σύσκεψη στη Superleague είχαν κάνει δουλειά... Προετοιμάστηκαν και μάλιστα, έχοντας δίπλα τους έναν άνθρωπο που θα τους δώσει... πολλά, όπως πιστεύουν! Και το όνομα αυτού: Θωμάς Μητρόπουλος!

Εδώ και περίπου 2 μήνες έχουν υπάρξει αρκετές συζητήσεις και επαφές. Με τον Μελισσανίδη να παρουσιάζει στον Σαββίδη τον Θωμά Μητρόπουλο, ένα πρόσωπο για το οποίο έχουν ακουστεί χίλια μύρια για την παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτόν που οπαδοί του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ έχουν αποκαλέσει ως τον άνθρωπο της "παράγκας"! Με τον Μελισσανίδη να τον παρουσιάσει στον Σαββίδη ως τον άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και που μπορεί να τους βοηθήσει στη διαδικασία "εξυγίανσης" του ποδοσφαίρου.

Το θέμα είναι, μετά από αυτή την αποκάλυψη, τι θα πουν οι "αντικειμενικοί"; Αυτοί που καθημερινά καυτηριάζουν τα πάντα. Η επιλογή των Μελισσανίδη και Σαββίδη να συνεργαστούν με αυτό που οι "αντικειμενικοί" έχουν αποκαλέσει άπειρες φορές "παραγκάρχη" τι λέει;

Μήπως αυτή είναι η αιτία που ο Αλαφούζος έχει κάνει... πίσω και κρατά αποστάσεις από το δίδυμο Μελισσανίδη και Σαββίδη; Γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟ έχουν ήδη αντιδράσει προς την πλευρά του προέδρου τους, μαθαίνοντας αυτές τις κινήσεις...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ