ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Εκδίκηση» μέσω διακοπής ψάχνουν οι «πράσινοι»

«Εκδίκηση» μέσω διακοπής ψάχνουν οι «πράσινοι»

Διάφορα φτάνουν στα αυτιά μας τις τελευταίες ώρες. Και δεν είναι μόνο ότι φτάνουν στα αυτιά μας. Πληροφορίες έχει συλλέξει ήδη και η Αστυνομία μετά από σχετικές μάλιστα φήμες (αρχικά) που κυκλοφόρησαν και φάνηκε πως έχουν βάση.

Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν ακόμη να… χωνέψουν πως δεν έγινε το ματς του πρώτου γύρου. Τότε με την φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον και όλα τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Δεν είναι ψέμα πως πατάνε πάνω στο κλίμα που υπάρχει. Με ό,τι έχει προηγηθεί στην Τούμπα. Και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούμε δεδομένο πως θα υπάρξουν προκλήσεις από την πλευρά τους.

Το θέμα, όμως, είναι πως στην Αστυνομία υπάρχει το κλίμα της προβοκάτσιας. Και οπαδικά, κυκλοφορεί πως υπήρξε προσέγγιση σε άτομα για τη ρίψη φωτοβολίδων στο γήπεδο, με στόχο τη διακοπή ή τη μη έναρξη του αγώνα! Ναι, όσο ακραίο και αν σας φαίνεται, αυτό θα ψάξουν!

Ο Ολυμπιακός κυκλοφορεί ήδη τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι. Θα υπάρξει μεγάλος έλεγχος, μεγαλύτερος από αυτόν που πολλοί θα περίμεναν. Απλά, καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας τετρακόσια, στους διπλανούς μας, σε όλους.

Εμείς να θωρακίσουμε την ομάδα μας, κόντρα σε οποιαδήποτε προβοκάτσια! Μείνετε συντονισμένοι, θα ακολουθήσει και αύριο «καυτό» ρεπορτάζ σχετικά με το θέμα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "ΑΣΠΙΔΑ για το γήπεδο μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας"

    Ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας που καλεί τους οπαδούς τους να περιφρουρήσουν με τη συμπεριφορά τους, την ομάδα, αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει...

  • Φωτοβολίδα σε

    Φωτοβολίδα σε "Φινμπό"! (video)

    Στον... αέρα το παιχνίδι! Πήγαν να κάψουν ζωντανό τον Ισλανδό επιθετικό! Δείτε το video...

  • Επεισόδια στη Λεωφόρο

    Επεισόδια στη Λεωφόρο

    Φωτοβολίδες πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟ στους αστυνομικούς στην οδό Τσόχα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ