ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστολή στις αρμόδιες Αρχές

Επιστολή στις αρμόδιες Αρχές

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως άτομα εκτός της οικογένειας του Θρύλου, προσέφεραν χρηματικά ποσά, σε άτομα που σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος των πρωταθλητών Ελλάδας στο κυριακάτικο ματς, με ρίψεις αντικειμένων ή φωτοβολίδων ευθείας βολής, ώστε να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής του. Με τη σχετική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους οπαδούς του, ειδικά όσους θα είναι στις εξέδρες του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε αυτή τονίζεται ότι "προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες, απευθυνθήκαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και διακηρύξαμε την θέλησή μας να συνεργαστούμε μαζί τους για την εφαρμογή κάθε μέτρου, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα". Ήδη, τα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν ενημερώσει τους αρμόδιους.

Οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν αποστείλει επιστολή -σχετικά με αυτό το θέμα- στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπόψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπόψη του Αντεισαγγελέα που εποπτεύει και συντονίζει το έργο των αρμοδίων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, Βασιλείου Πλιώτα. Και στο αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. υπόψη του αρχηγού, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ