ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αγωνία του Αλαφούζου!

Η αγωνία του Αλαφούζου!

Δύσκολες ημέρες αυτές για τον Αλαφούζο! Δεν είναι μονάχα η ήττα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"! Δεν είναι μονάχα η τραγική εμφάνιση της ομάδας του. Σε αναμμένα... κάρβουνα κάθεται ο κυρ Γιάννης... Η ομάδα του έχει να δώσει ακόμα 4 ματς. Με τον Ηρακλή (27η), τη Βέροια (28η) και τον Πανθρακικό (30ή) στη Λεωφόρο και με τον Αστέρα στην Τρίπολη (29η αγωνιστική). Και εύχεται να πάρει η ομάδα του τουλάχιστον 4 βαθμούς. Γιατί αλλιώς θα είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα.

Εάν πάρει μόλις 3 και ο Θρύλος κάνει το απόλυτο, δηλαδή 5 νίκες στα ματς που του έχουν απομείνει -θυμίζουμε ότι "χρωστάει" και το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη που ματαίωσε ο Κοντονής- τότε οι πρωταθλητές θα φτάσουν τους 85 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟ θα έχει 48! Δηλαδή 37 βαθμοί. Και θα ισοφαριστεί η διαφορά της περιόδου 2012-13. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με 77 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός είχε τερματίσει στην 6η θέση, ισόβαθμος με την Ξάνθη, με 40 πόντους!

Και μετά δεν θα έχει που να κρυφτεί. Να κάνει δηλώσεις το περασμένο καλοκαίρι ότι πάει για πρωτάθλημα και να ισοφαρίζεται η μεγαλύτερη διαφορά που βρέθηκε πιο πίσω από τον Ολυμπιακό. Να τερματίσει στο -37! Θα περάσουν δύσκολα οι επόμενες εβδομάδες εάν δεν έρθουν 4 πόντοι σε 4 ματς...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ