ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκεί δεν "δηλητηριάζουν" το ποδόσφαιρο!

Εκεί δεν
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Από το βράδυ της Δευτέρας που η Λέστερ πήρε τον τίτλο στην Premier League, σε μια από τις μεγαλύτερες -αν όχι τη μεγαλύτερη- εκπλήξεις στην ιστορία όχι μόνο του αγγλικού αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα έχει γίνει... χαμός! Το "παράδειγμα" της Λέστερ το χρησιμοποιούν όλοι για να πουν τα δικά τους. Να το μεταφέρουν όπως τους βολεύει και να το... χρησιμοποιήσουν για να επαναλάβουν τις θέσεις των "εξυγιαντών"!

Κάνοντας σύγκριση με την ελληνική πραγματικότητα. Αλλά έχουν ξεχάσει μια πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια! Ποια είναι αυτή; Επειδή σημειώνουν ότι στην Αγγλία δεν θα ακούσεις ποτέ τη φράση "επενδύστε και εσείς για να το πάρετε...", ξέχασαν και κάτι ακόμα.

Στην Αγγλία ποτέ δεν θα "δηλητηριάσουν" το ποδόσφαιρο, αφού το αγαπούν! Δεν έχουν... Μέσα που κάνουν αυτή τη δουλειά! Δεν "πιπιλάνε" καθημερινά αυτή την... καραμέλα, για να μας πείσουν για τα λεγόμενά τους. Και το σημαντικότερο, κάνουν μεταγραφές! Οι ομάδες έχουν τεράστια έσοδα, αλλά επενδύουν ταυτόχρονα και μάλιστα πληρώνουν ακριβά για να πάρουν ποδοσφαιριστές. Όχι όπως κάνουν στην Ελλάδα ορισμένοι! Δεν έχουν τζάμπα επενδυτές στις τάξεις τους!

Οπότε μην κάνετε συγκρίσεις με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Γιατί εσείς δεν μπορείτε να λειτουργήσετε κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις. Σας βολεύει αυτή η κατάσταση που συντηρείτε... Διότι αλλιώς δεν θα μπορούσατε, καθημερινά, να κάνετε την προπαγάνδα σας και να "δηλητηριάσετε" την κοινή γνώμη με τα γραφόμενά σας και όχι μόνο...

Ειδικά από την πλευρά της ΑΕΚ καλό είναι να μην λένε πολλά. Διότι κανείς δεν ξεχνά τι έλεγαν από την πλευρά των "κιτρινόμαυρων" το 1988, όταν πήρε το πρωτάθλημα η Λάρισα και όχι η ΑΕΚ που τερμάτισε δεύτερη! Ή μήπως το έχετε ξεχάσει αυτό!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ