ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεβράκωσε ένα "σύστημα" για τα καλά ο Ρανιέρι!

Ξεβράκωσε ένα
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Το πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία ο Ρανιέρι και φυσικά επειδή είναι… μόδα πλέον, θα διαβάζετε αφιερώματα, για το θαύμα της Λέστερ, αυτό που δεν θα… δούμε στην Ελλάδα και ένα τσουβάλι ιστοριούλες. Είναι ωραίες και για τις ημέρες, μέχρι να αρχίσει το ενδιαφέρον τους για τον τελικό Κυπέλλου, βλέπετε για τα πλέι οφ δεν υπάρχει άγχος.

Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί όταν έγραφα για τον Ρανιέρι, στεκόμουν και στην προσωπικότητά του. Που ο κάθε… τυχαίος, τον είχε βάλει στο στόχαστρο. Τώρα, όμως, είναι εύκολο. Το έχουν ξανακάνει. Κατεβάζουν δύο-τρία άρθρα που τον ξέσκιζαν, σβήνουν και τα τιτιβίσματά τους και «όλα καλά».

Δεν ξεχνάει ο κόσμος, όμως, φίλοι μου. Ναι πολλοί τον έκραζαν για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας. Ποια εικόνα, όμως; Που έλεγε ο Άγγελος Αναστασιάδης ότι έλεγε στον Καραγκούνη ποιον να καλέσουν στην Εθνική για τα φιλικά που θα ακολουθούσαν;

Εδώ, πολύ απλά δεν σεβάστηκαν τον Ρανιέρι. Όπως δεν σεβάστηκαν τον Μίτσελ, τον Πογέτ, τον οποιονδήποτε μπορεί να έχει και δέκα γνώσεις περισσότερες από τους ίδιους για το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρουν δηλαδή αυτοί που έχουν φάει μία ζωή μέσα στα γήπεδα και ξέρουν οι κατασκευαστές της προπαγάνδας. Τύποι που τους αρέσει να γλύφουν από εδώ και από εκεί για να έχουν το καλό το μεροκάματο.

Θα έρθει η ώρα πολλών. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Ως τότε, όμως, θα υπάρχει πάντα ένας Ρανιέρι και ο κόσμος πάνω από όλα που κρίνει.

Ξεβράκωσε το «σύστημα» ο Ρανιέρι και δεν θα μείνουμε εδώ με αυτή την ιστορία… Ευτυχώς, υπάρχει και εξαιρετικό αρχείο…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ