ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!

ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης», έχουμε δει τα πάντα! Και έχουμε να δούμε ακόμη… ΠΟΛΛΑ! Μετά την επισημοποίηση της Ριζούπολης, ως έδρας, για τον τελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός θα περάσει στην επίθεση και δεν θα αφήσει αυτή τη… φαρσοκωμωδία, να περάσει έτσι! Αναμένεται, λοιπόν, να κινηθεί, εναντίον όποιου μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ψήφισε τη Ριζούπολη ως έδρα διεξαγωγής του τελικού! Θα κινηθεί νομικά για δόλια επιλογή του γηπέδου, αφού όπως… ομολόγησαν,  το γήπεδο δεν έχει καν ελεγχθεί! Όπως και ο αγωνιστικός χώρος! Μάλιστα, ψευδώς απάντησε και ο Δημητρίου (πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων), λέγοντας ότι η Ριζούπολη έχει άδεια από την UEFA!

Πέραν αυτού, ο Θρύλος θα κινηθεί νομικά και κατά τη ΕΠΟ, σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή στη διάρκεια τελικού! Κάτι το οποίο είναι το… ελάχιστο που μπορεί και πρέπει να κάνει ο Θρύλος, για να προστατεύσει την ομάδα του, από την «εξυγίανση»!

Όταν ο κ. Αγραφιώτης ρώτησε με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Ριζούπολη, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γήπεδα που ήδη διεξάγονται αγώνες στην μετά κορονοϊού εποχή και είναι αδειοδοτημένα σήμερα από την ΟΥΕΦΑ, ουσιαστική απάντηση δεν υπήρξε! Ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου υπενθύμισε πως το γήπεδο το χρησιμοποιεί ομάδα της SL2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της SL1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο!

Χαρακτηριστικό, σχετικά με την επικινδυνότητα της απόφασης είναι ότι ο «δικός μας» Γραμμένος ψήφισε… ΠΑΡΩΝ! Απίστευτα πράγματα! Ο Αγραφιώτης έθεσε θέση υποβάμισης του προϊόντος, φυσικά, κάτι το οποίο γίνεται με δόλιο τρόπο, ενώ έτσι στοιχειοθετείται η απιστία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής, που τη στήριξαν και έχουν οδηγήσει ήδη στην απομείωση των εσόδων από το Κύπελλο στο 50% σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές!

Την επιλογή του γηπέδου στηλίτευσε και ο Φούσεκ, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο να έρχεται λίγες ημέρες πριν από τον τελικό να αποφασίζει έτσι για το γήπεδο… Τα λέει, ωστόσο, σε… τοίχο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ