ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υγεία, το Νο1 στοιχείο αυτής της ομάδας!

Υγεία, το Νο1 στοιχείο αυτής της ομάδας!

Κάποια πράγματα είναι πάνω από… αντιπαλότητες. Να πούμε, βεβαίως, ότι η ψυχολογία μας, ως ΓΑΥΡΟΙ, δεν καθορίζεται από το τι θα πουν οι… απέναντι. Αλλά όσο να ‘ναι, το κάθε τι έχει τη σημειολογία του. Ο Ολυμπιακός είναι αυτό που λέμε «ομάδα κοινής αποδοχής», πλέον.

Μπορεί κάποιος, ως Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, ή δεν ξέρουμε κι εμείς τι άλλο, να… μισεί τον Ολυμπιακό. Αλλά κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει, ότι αυτός ο Ολυμπιακός είναι δίκαιος πρωταθλητής και ο καλύτερος, εντός αγωνιστικού χώρου!

Βγάζει αυτή η ομάδα υγεία… Υγεία την οποία τη βλέπεις σε κάθε της μορφή, μέσα σε ένα ματς. Οι παίκτες που παίζουν, οι παίκτες που δεν παίζουν, οι «παλιοσειρές» που ωθούν τους 11 που βρίσκονται στο χορτάρι, οι νεαροί που έρχονται από πίσω, για να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να καταφέρουν να δείξουν μερικά πράγματα… Βγάζουν όλοι υγεία.

Και πρώτος ο Μαρτίνς. Δίχως κολλήματα, δίχως τριβές, δίχως προσωπικά, με φιλοδοξία, με καλές σχέσεις μεταξύ εκείνου και των ποδοσφαιριστών, εκείνου και των συνεργατών του, εκείνων και του κόσμου, εκείνου και των… αντιπάλων. Είναι έργο Μαρτίνς, όλο αυτό, αλλά όχι μόνο. Ο ίδιος, αλλά και όλοι οι παίκτες, έχουν βάλει το χέρι τους, για να είναι αυτή η ομάδα έτσι. Υγιής και μονιασμένη. Έτοιμοι ο ένας να πέσει στη… φωτιά για τον άλλο. Και ο Βαλμπουενά για όλους (για να το ελαφρύνουμε και λίγο).

Ναι, έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ