ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάνε το πάλι… -20 να τελειώνουμε!

Κάνε το πάλι… -20 να τελειώνουμε!

Μπήκαμε σε Σαββατοκύριακο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα λέγαμε ματς… κορυφής, αλλά από -17 όπου βρίσκεται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, κάτι τέτοιο δεν στοιχειοθετείται… Όλα μπαίνουν τώρα στην άκρη. Το Κύπελλο, το αίσχος της Ριζούπολης για έδρα του τελικού, η Γουλβς, το Final 8… Όλα μπαίνουν στην άκρη, τούτη τη στιγμή και θα περιμένουν.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει και ολοκληρώνει την προετοιμασία του, για να υποδεχθεί ξανά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θυμόμαστε να έχει και… άγχος, μην τυχόν και παίξει μπροστά σε 6.000 ΓΑΥΡΟΣ, στο Καραϊσκάκη… Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, τελικά, αλλά το γήπεδο του Ολυμπιακού τους… περιμένει, για να βυθιστούν ξανά στη… δεύτερη δεκάδα διαφοράς βαθμών, από την κορυφή!

Δεν χρειάζεται να το πει κανείς στον Μαρτίνς και τους παίκτες. Το ξέρουν. Ξέρουν ότι τώρα, αυτές τις δύο μέρες ειδικά, σήμερα και παραμονή και αύριο, ημέρα αγώνα, το μόνο που μετράει, είναι η νίκη επί του ΠΑΟΚ και τίποτα περισσότερο. Δεν σκέφτονται Κύπελλο, δεν σκέφτονται Ευρώπη και επικεντρώνονται εδώ. Οι άλλοι στόχοι… στην ώρα τους.

Τώρα… είναι ώρα το -17 να γίνει ξανά -20.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ