ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύμμαχε πονάς και φταίει ο Πειραιάς…

Σύμμαχε πονάς και φταίει ο Πειραιάς…
Book Small Mobile

Βάλλουν, ξανά, κατά του Ολυμπιακού, γιατί συνήθως, εκείνος που πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη να τρέχει να… γλιτώσει, περνά στην επίθεση, μπας και βγει από πάνω. Αλλά δεν μπορούν να πείσουν… ούτε… νήπια πλέον. Το τελευταίο τους πόνημα, λοιπόν, έχει να κάνει με το πως το εξωαγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού… αμαυρώνει το αγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Έτσι συμφέρει την προπαγάνδα να… χωρίζουν τις ομάδες.

Δεν βλέπουν που η «εξυγίανσή» τους έχει ξεγυμνωθεί και τρέχει, επίσης, πέρα-δώθε, να σώσει ό,τι… μπορεί. Δεν βλέπουν που οι «συμμαχίες» τους καταρρέουν, με την πρώτη ευκαιρία, για να δημιουργηθούν ξανά, όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσπαθήσουν να… κάνουν ζημιά στον Θρύλο. Δεν βλέπουν που ούτε… ενωμένοι δεν το πετυχαίνουν.

Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αυτή η φωτογραφία θα σας στοιχειώνει για ΠΑΝΤΑ! Ο ηγέτης πάνω από την ομάδα και ο ηγέτης των αποδυτηρίων. Μαζί σας διέλυσαν. Μαζί σας έφεραν στο μείον… άπειρο, στη βαθμολογία. Εξαιτίας της απόλυτης ταύτισής τους, δεν θα βλέπετε Ευρώπη… ούτε με κιάλια, την ώρα που στον Ολυμπιακό, Διοίκηση και ΟΜΑΔΑ θα πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία…

Καλή χώνεψη…

 

 

PHOTO GALLERY

Σύμμαχε πονάς και φταίει ο Πειραιάς…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ