ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μυαλό του εδώ…

Το μυαλό του εδώ…

Ενδιαφέρον από τη Γουέστ Χαμ φέρεται να έχει ο Ζοζέ Σα, ο οποίος… αρέσει γενικά, σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Το όνομά του συζητιέται και ο Μέντες φέρεται έτοιμος να προσκομίσει στον Ολυμπιακό πρόταση άνω των 10 εκ. ευρώ, για την παραχώρηση του άσου του. Η ρήτρα των 13 εκ. ευρώ είναι εκεί, βέβαια και ο Θρύλος δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να μπαίνει σε… παζάρια. Ο Σα, έτσι κι αλλιώς, υπολογίζεται ως βασικός για το τέρμα και ο Θρύλος… δεν καίγεται να τον αφήσει να φύγει.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τερματοφύλακας κρατά το μυαλό του εδώ. Δεν έχει… κάψα να λύσει τα μεταγραφικά του, αυτή τη στιγμή. Δεν νιώθει ότι έχει τελειώσει και τη δουλειά, με τον Ολυμπιακό… Και έτσι, έχοντας μπροστά στόχους, έχει και τη δίψα να τους κατακτήσει.

Αυτή η ηρεμία είναι που βοηθάει και τις δύο πλευρές να μην… αγχώνονται, για το μεταγραφικό μέλλον του Σα. Και ο Θρύλος έχει την άνεση των 13 εκ. ευρώ, ως ρήτρα, αλλά και ο Σα ξέρει πως οι ομάδες που τον θέλουν, μεγάλα ονόματα, μπορούν να την καλύψουν και να του δώσουν την προοπτική να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, από το ελληνικό. Όλα στην ώρα τους, λοιπόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ