Μαρτίνς: «Άλλο ματς τώρα»

Μαρτίνς: «Άλλο ματς τώρα»
Book Small Mobile

Εντελώς διαφορετικό, σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου, προσφάτως, στο Καραϊσκάκη, χαρακτηρίζει το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει την ομάδα του Φερέιρα πιο επιθετική και πιο έτοιμη να… αποδείξει πράγματα, αφού δεν βρίσκεται σε καλή φάση στο πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς θέλει τους παίκτες του σε εγρήγορση, εξ ου και τα λόγια του αυτά.

«Νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν τότε με ένα πλεονέκτημα και η στρατηγική ήταν τελείως διαφορετική. Για να προστατεύσει το πλεονέκτημα αυτό, που είχε, του ενός γκολ. Τώρα πιστεύω ότι θα έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Ίσως για να ρισκάρει περισσότερο. Και για να κυνηγήσει τη νίκη.

Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν περνάει μία εύκολη φάση, όμως έτσι είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι οι φάσεις που περνάνε οι ομάδες. Και αυτή τη στιγμή, παρότι δεν βρίσκεται σε καλή φάση, έχει ποιοτικούς παίκτες και πολλά πράγματα να αποδείξει. Επομένως θα κυνηγήσει τη νίκη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μαρτίνς, στη Nova.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ