ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπουν πρόκριση και το… στηρίζουν!

Βλέπουν πρόκριση και το… στηρίζουν!

Δεν περιμένουν στον Ολυμπιακό να… λήξει η ρεβάνς με τη Γουλβς! Πιστεύουν από τώρα στην πρόκριση και το δείχνουν, προετοιμάζοντας την ομάδα να βρεθεί απευθείας στο Final 8 της Γερμανίας! Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη» του Μολινό από καλή θέση, με πίστη στις δυνατότητές του και με αέρα πρωταθλητή, στη Super League.

Όχι αλαζονικά, αλλά με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Και το δικαιολογεί, έχοντας ήδη προετοιμαστεί για την τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την οποία κοσμεί!

Η εντολή που δόθηκε, στις τάξεις του Συλλόγου, είναι -ταξιδεύοντας στο Γουλβερχάμπτον- να προετοιμαστούν για ταξίδι… τουλάχιστον 20 ημερών! Τι σημαίνει αυτό; Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχουν καλές πιθανότητες να φύγουν απευθείας, από το Γουλβερχάμπτον, για Γερμανία! Να συνεχίσουν, έτσι, το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά!

Η πίστη αυτή προέρχεται από τα φετινά κατορθώματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τη δυναμική και την εξαιρετική εικόνα που βγάζει η ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι έχει πάρει ήδη μεγάλες προκρίσεις φέτος. Δίχως… υπεροψία, αλλά με ταπεινότητα, ο Ολυμπιακός στηρίζει το πλάνο του και την ομάδα του και βλέπει… από τώρα Final 8!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ