ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα σου! Παρ’ το πάνω σου!

Η ώρα σου! Παρ’ το πάνω σου!

Δεν είναι πρωτάρης. Κάθε άλλο. Είναι ένας έμπειρος πορτιέρε, με παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα. Στον Ολυμπιακό δούλεψε στο κορυφαίο επίπεδο, πήρε γεύση από Champions League, από πρωταθλητισμό και ανέβασε και το δικό του επίπεδο. Ο Μπόμπι Αλέν καλείται να δώσει, υπό περίεργες και ασυνήθιστες… συνθήκες, το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς. Και καλείται να το κάνει με την πίεση μίας πρόκρισης να εξαρτάται από την απόδοση που εκείνος (όπως και όλη η ομάδα) θα έχει, απέναντι στη Γουλβς; Είναι έτοιμος; Είναι!

Ο Γάλλος δουλεύει καλά, στο Ρέντη, εδώ και πόσο καιρό. Ο Μαρτίνς ξέρει καλά να κρατάει ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του σε εγρήγορση, παρότι ο Αλέν ήξερε και ξέρει ότι ήταν και παραμένει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, της ομάδας Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ο ίδιος, όπως και όλοι οι «αναπληρωματικοί» είναι ΠΑΝΤΑ έτοιμοι και ικανοί να μπουν και να δώσουν το 101% για την ομάδα. Το ίδιο θα κάνει τώρα και ο Αλέν!

Είναι η ώρα του. Είναι η στιγμή του! Είναι η βραδιά που περίμενε, μέχρι τώρα στην καριέρα του. Στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή, από την… χαραμάδα. Από την… κλειδαρότρυπα. Αλλά είναι εδώ. Είναι παρών. Είναι έτοιμος. Με τον Παναγιώτη Αγριογιάννη θα δουλέψει ακόμη πιο εντατικά αυτές τις ημέρες και θα καθίσει, την προσεχή Πέμπτη, κάτω από το τέρμα, στο Μολινό. Έτοιμος. Ικανός. Σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Με πίστη στις δυνατότητές τους. Με πίστη στον εαυτό του. Με πίστη στην ομάδα…

Παρ’ το πάνω σου παιχταρά! Κάνε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όλη την ομάδα, αλλά και τον εαυτό σου, να… λάμψουν, από υπερηφάνεια! ΜΠΟΡΕΙΣ!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ