ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ονιεκούρου πάντα στο «τραπέζι»

Ονιεκούρου πάντα στο «τραπέζι»

Στο λιμάνι θεωρούν πως η περίπτωση Ονιεκούρου θα ήταν εξαιρετική, για να ενισχύσουν τα άκρα τους. Κρατούν πάντα το όνομά του στο «τραπέζι», με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές λύσεις, για τα εξτρέμ, από τις οποίες μπορεί να επιλέξει, για να ενισχύσει το ρόστερ του, τη νέα σεζόν. Μπορεί αυτή τη στιγμή μπροστά να υπάρχει η Γουλβς και το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται εκεί, αλλά τα μεταγραφικά δεν παραμερίζονται και πάντα… δουλεύονται.

Ο Νιγηριανός δεν αναμένεται να συνεχίσει στη Γαλατά και επιστρέφοντας στη Μονακό, όλα είναι ανοικτά. Μοιάζει δύσκολο, αυτή τη στιγμή, να παραμείνει στο Πριγκηπάτο και έτσι ο Ολυμπιακός «καραδοκεί», έχοντας έναν καλό δίαυλο επικοινωνίας, με τους Μονεγάσκους. Ο Ονιεκούρου είχε δηλώσεις ότι θα συνέχιζε άνετα στην Τουρκία, αλλά κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Χρειάζεται να τα βρουν και οι ομάδες.

Ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στην υπόθεση, κρατώντας τον Νιγηριανό ψηλά στη λίστα του, μαζί με τον Γκραντέλ, ο οποίος επίσης απασχολεί εδώ και λίγο καιρό, σοβαρά, τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ