ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Χασάν και Καφού

Με Χασάν και Καφού

Δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα θα κάνει ο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του Σα και Σουντανί, από την προηγούμενη λίστα. Το ρόστερ του Ολυμπιακού, όμως, του δίνει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές δίχως να έχει ιδιαίτερες απώλειες. Του Σα είναι διαφορετική περίπτωση, αλλά ο Αλέν οφείλει να βγει μπροστά. Ο Τζολάκης θα περάσει στο πόστο του αναπληρωματικού, για το εν λόγω ματς και θα καθίσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο Καφού αναμένεται να μπει στη λίστα, αντί του Σα. Ο Πορτογάλος μέσος μπορεί να βοηθήσει στο κέντρο, εφόσον χρειαστεί και ο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται, δίνοντάς του μία θέση. Ο Καφού έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα, έχει δείξει να «δένει» με τους υπόλοιπους παίκτες στα χαφ και ο Μαρτίνς θα κοιτάξει να τον εκμεταλλευτεί.

Από την άλλη, υπάρχει και ο Χασάν, για τον οποίο τα πολλά λόγια περισσεύουν. Ο Αιγύπτιος παίρνει το χρίσμα, αντί του Σουντανί, που είναι στα πιτς και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό του αγώνα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το… έχει, άλλωστε. Το έχει δείξει, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και τα γκολ του, ενώ είναι και σε καλό μομέντουμ, αγωνιστικά και ψυχολογικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ