ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για το μεγαλείο σου! (photo)

Για το μεγαλείο σου! (photo)

Ο Θρύλος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Από την πρώτη ημέρα γέννησής του, μέχρι ετούτη τη μέρα, εδώ, σήμερα, είναι φτιαγμένος για να προχωράει από το ένα επίτευγμα στο άλλο και να πηγαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Και να συνεχίζει να ονειρεύεται! Απόψε το βράδυ, στις 22:00, ο Ολυμπιακός δίνει τον σημαντικότερο φετινό ευρωπαϊκό αγώνα του. Μέχρι τον επόμενο! Απέναντι στην ισχυρή Γουλβς, θέλει να πάρει την πρόκριση στο Final 8 του Europa League και να συνεχίσει να ονειρεύεται για… ακόμη πιο ψηλά!

Όλοι οι δρόμοι, τους οποίους πήρε φέτος, τον έφεραν εδώ ακριβώς! Τον έφεραν μπροστά σε αυτή την πρόκληση, μπροστά σε αυτή την ιστορική βραδιά. Τον έφεραν ένα βήμα πριν τα προημιτελικά της Ευρώπης, στα οποία έχουν ήδη περάσει ομάδες όπως η Ίντερ, η Γιουνάιτεντ και… πάει λέγοντας… Ο Θρύλος είναι έτοιμος, είναι συγκεντρωμένος, είναι ικανός και είναι… διψασμένος! Απέναντι στη Γουλβς, είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω και να συναντήσει το πεπρωμένο του…

Περισσότερα για την ανάλυση του επικείμενου ματς, σε άλλο κομμάτι. Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή, με την οποία ο Μαρτίνς πήγε στην Αγγλία: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ