ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Είχε πάει σε… άλλο επίπεδο

Είχε πάει σε… άλλο επίπεδο

Αναρωτιέται κόσμος, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έδωσε στον Ελαμπντελαουί, τα χρήματα που δίνει στον Ραφίνια, για να μείνει στην ομάδα; Γιατί έφυγε, δηλαδή, ο Ομάρ και τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να τα… σκάσει, για να πάρει τον αντικαταστάτη του.

Οι αξιώσεις του Ομάρ είχαν φτάσει σε… μεγάλη ύψη. Δεν είναι ίδια τα ποσά, για τα οποία συζητάει ο Ολυμπιακός, για τον Ραφίνια, με τα ποσά που προέκυπταν, βάσει των αξιώσεων του Ελαμπντελαουί. Ο Ομάρ είχε φτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητά κλειστό τριετές, με ετήσιες απολαβές, περί τα 2 εκ. ευρώ! Δεν θα μπούμε εδώ στη διαδικασία του αν τα άξιζε ή όχι. Ο καθένας κρίνει τον παίκτη μόνος του. Τα χρήματα, πάντως για μια ανανέωση, σε αυτή την εποχή, με βάση και τις οικονομικές ισορροπίες, όπως αυτές είναι διαμορφωμένες στην ομάδα, ήταν πάαααρα πολλά.

Ακόμη και τα 2,8 εκ ευρώ για διετές, που λέγεται ότι προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Ραφίνια, είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό. Τουλάχιστον ακούγεται πολύ πιο νορμάλ από τα… 6 εκ. για τρία χρόνια, για τα οποία γινόταν η κουβέντα, στην υπόθεση Ομάρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ