ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρούπα: «Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ…»

Μαρούπα: «Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ…»

Με δημόσια τοποθέτησή της, η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της ΕΕΑ, διέψευσε ότι η Επιτροπή δεν έχει εγκρίνει καμία μεταβίβαση μετοχών της Ξάνθης, σε αντίθεση με το τι ανακοίνωσε η ίδια η ακριτική ΠΑΕ.

Η οποία ανακοίνωσε ότι «ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την μεταβίβαση μετοχών από την Insports ΙΚΕ στην εταιρεία MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ», αλλά η Ειρήνη Μαρούπα το διέψευσε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λοιπόν, η Ειρήνη Μαρούπα ανέφερε πως «Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Επειδή έχει ξεκινήσει νέος γύρος παραπλάνησής σας. Σας ενημερώνω ότι η ΕΕΑ έδωσε άδεια στην εταιρεία ΜAZCON INVESTMENTS IKE να αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη, αφού έλεγξε την φερεγγυότητα της, σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο. Μόνο αυτό αποφασίσαμε. Μια εταιρεία εξέφρασε δήλωση ενδιαφέροντος. Και της δόθηκε άδεια», ενώ σε άλλη ανάρτησή της, ανέφερε:

«Διαβάστε τον Νόμο. Δεν εγκρίναμε καμία μεταβίβαση. Δώσαμε ΑΔΕΙΑ για να αγοράσει ο ενδιαφερόμενος. Όταν αγοράσει κι έρθει η μεταβίβαση για έγκριση θα δούμε από ποιον αγόρασε και τι θα εγκριθεί. Κάντε την χάρη στον εαυτό σας να αμφιβάλλετε για όσα ακούτε από άσχετους πληρωμένους προπαγανδιστές που παριστάνουν τους παντογνώστες ή συνειδητά κατευθύνουν την κοινή γνώμη με ψέμματα εξαπατώντας σας! Όταν διαβάσετε την απόφαση και τον Νόμο μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ