ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προτεραιότητα έχει αυτό το πλάνο

Προτεραιότητα έχει αυτό το πλάνο

Οι δοκιμές όλων των προηγούμενων ημερών αναμένουν απόψε να βρουν εφαρμογή, στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει επάνω σε αρκετά πράγματα, για τον τελικό, με βάση την ομάδα που έχει στα χέρια του και η οποία στερείται, πλέον, βασικών λύσεων, από περσινή της δομή. Έτσι, ο κόουτς του Ολυμπιακού, από την Πορτογαλία, έχει κάνει αρκετά και διαφορετικά πλάνα. Δεν άνοιξε καθόλου τα χαρτιά του, τις προηγούμενες ημέρες, όμως φαίνεται πως υπάρχει μία προσέγγιση.

Αυτή αφορά στο 4-2-3-1. Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πάει με τη λύση των τριών χαφ, αλλά αντίθετα, ο Μαρτίνς δείχνει να κατασταλάζει στη λύση των δύο κεντρικών μέσων. Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, αρχίζοντας από την άμυνα, πάμε ως εξής: Τζολάκης τέρμα, Μπρούνο δεξί μπακ, Τοροσίδης αριστερό, Σισέ-Μπα στόπερ.

Στα χαφ, τώρα, Καμαρά και Μπουχαλάκης αναμένεται να παίξουν μαζί, ως δίδυμο. Μπροστά τους φαίνεται πως θα είναι, ως 10άρι, ο Βαλμπουενά, ενώ στις πτέρυγες εκατέρωθεν, θα είναι οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην επίθεση.

Αν ο Μαρτίνς δεν προτιμήσει, τελικά, τον νεαρό Σέρβο, τότε θα δούμε στις πτέρυγες Μασούρα-Βαλμπουενά και τον Φορτούνη 10άρι. Πιθανό σενάριο, επίσης. Δύσκολα, πάντως, θα δούμε το 4-3-3 απόψε. Αν και όπως είπαμε, ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του και μπορούμε μόνο να πιθανολογήσουμε, σχετικά με την 11άδα και το σχήμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ