ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα πάει εκεί που δεν έχουν ονειρευτεί…

Θα πάει εκεί που δεν έχουν ονειρευτεί…
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός είναι, δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναγκασμένος να είναι σε συναγωνισμό… με τον εαυτό του. Οι αντίπαλοί του είναι μικροί και δυστυχώς μακριά από το επίπεδό του, για να του προσφέρουν ανταγωνισμό κανονικό, δυνατό, ικανό να ανεβάσει τον Ολυμπιακό επίπεδο. Πρέπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να φροντίζει η ομάδα να το κάνει μόνη της αυτό. Και να στρέφει το βλέμμα παραέξω. Να γίνεται ο Ολυμπιακός καλύτερος της Μίλαν, καλύτερος της Άρσεναλ, να κοντράρει την Μπάγερν. Μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει ο Θρύλος ολοένα και πιο δυνατός. Το επίπεδο εδώ, στην Ελλάδα, είναι δυστυχώς πιο χαμηλό.

Και ως τέτοιο, βασίζεται στην… επικοινωνία και μόνο. Γιατί ουσία δεν υπάρχει. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού προσπαθούν με πλάγιες μεθόδους να πλήξουν τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να την μειώσουν. Όπως προσπάθησαν να κάνουν, στη μεταγραφή Γκαρσία στην ΑΕΚ… Να παρουσιάσουν το γεγονός ότι πήραν την εναλλακτική του Ολυμπιακού, ως νίκη. Χαλάλι τους. Έκαναν τον Θρύλο να πεισμώσει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στρέψει το ενδιαφέρον του σε παικταράδες τύπου Μπουφάλ. Με πολλαπλάσια λεφτά, κόστος, για να γίνει η μεταγραφή που… ψήνεται.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι πως ο Μαρινάκης θα κάνει τα πάντα, για να πάει ο Ολυμπιακός ακόμη πιο ψηλά; Να είναι ακόμη καλύτερος. Να τον φτάσει εκεί όπου οι άλλοι δεν έχουν καν… ονειρευτεί… Να τον εκτοξεύσει ξανά και ξανά και ξανά προς τον ουρανό… Εκεί όπου μόνο εκείνος έχει θέση… Εκεί όπου μόνο εκείνος αξίζει να βρίσκεται… Ο Ολυμπιακός θα πάει εκεί που δεν έχουν ονειρευτεί. Γιατί ο ηγέτης του ασχολείται με το πως η ομάδα του θα γίνει καλύτερη. Και όχι πως θα… «ψοφήσουν οι κατσίκες των γειτόνων»…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ