ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παρεμβαίνει, διορθώνει, νικάει

Παρεμβαίνει, διορθώνει, νικάει

Πολλά έχουμε ακούσει και διαβάσει, κατά καιρούς, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Όπως και με όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, έχει υποστηρικτές και επικριτές, οι οποίοι στηρίζουν το έργο του, ή το κατακρίνουν. Έτσι πάει. Ωστόσο, ο ίδιος ο Πορτογάλος έχει φροντίσει να διαψεύσει, περισσότερες από μία φορές και τους επικριτές του, αλλά και τους… φανατικούς οπαδούς του! Τι εννοούμε;

Εντάξει, για τους επικριτές είναι απλό. Το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε… Δεν θέλει και πολλή… σκέψη. Τα βάζουν μαζί του, για τις επιλογές του, για το κοουτσάρισμά του, για το ότι αφήνει παίκτες εκτός που ορισμένοι θεωρούν ότι έπρεπε να είναι εντός και το αντίθετο. Και… πάει λέγοντας. Εκεί, ο Μαρτίνς απαντά με τον γνωστό, εμφατικό τρόπο του. Με νίκες και προκρίσεις. Τόσο απλά. Και εμφατικά.

Τι γίνεται όμως με τους… φανατικούς υποστηρικτές του; Εκείνους που τον αποκαλούν… μάγο. Γιατί… μόνο τέτοιος δεν είναι. Δεν έχει… μαγικό ραβδάκι. Το έχει πει ο ίδιος, συ ανύποπτο χρόνο, στο παρελθόν. Το έχει τονίσει. Δεν… κάνει μαγικά. Κάνει δουλειά! Γιατί δεν είναι… μάγος. Είναι Προπονητής. Με Π κεφαλαίο. Κανονικός και με τα… όλα του. Ετοιμάζει την ομάδα του, για κάθε παιχνίδι. Αλλά δεν μένει εκεί. Σε κάθε ματς παρεμβαίνει και κάνει διορθώσεις, όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και εκεί, ακόμη, δεν βιάζεται. Έχει υπομονή. Και κρίση. Και παρεμβαίνει με τρόπο καταλυτικό, όπως αποδεικνύεται. Δύο στα δύο έχει μόνο απέναντι σε Αστέρα και Ομόνοια.

Ο Μαρτίνς δουλεύει. Μαθαίνει, εξελίσσεται και γίνεται καλύτερος. Όπως και η ομάδα, στα χέρια του. Το γεγονός ότι έχει τις απαντήσεις, δεν τον κάνει… ξερόλα. Απλώς… μελετηρό. Εργατικό. Και με διάθεση να μάθει και να διορθώσει τα λάθη του. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Το ότι είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ