ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προσπαθούν να μας τρελάνουν κι από πάνω!

Προσπαθούν να μας τρελάνουν κι από πάνω!

Δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα! Μη γελιέστε… Έχουμε μπροστά ΠΟΛΛΗ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» να φάμε, μέχρι να διασφαλίσουμε το 46ο… Χθες ήταν… μόνο η αρχή. Με το ζόρι έβγαλαν οφσάιντ τον Ελ Αραμπί, στο γκολ νίκης του Χασάν, στα Γιάννενα… Και η συνέχεια δίνεται σήμερα, όπου η «ευαίσθητη» ΚΕΔ έρχεται, με ανακοίνωσή της, να προσπαθήσει να μας… τρελάνει όλους! Έβαλαν, λέει, 3D γραμμές, από τον κορμό του αμυντικού και τους επιθετικού, μέχρι το έδαφος, για να δουν τι γίνεται και είδαν ότι είναι οφσάιντ…

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, βεβαίως, από μία ΚΕΔ, η οποία έδωσε τα χέρια με την ΕΠΟ και… κληρονόμησε όσα άφησε ο Περέιρα και η οποία δείχνει τρομερή ευαισθησία όταν είναι να βγάλει λάθος τον Ολυμπιακό, σε οποιαδήποτε αδικία υπόκειται εκείνος. Προσπαθούν να μας τρελάνουν κιόλας, βγάζοντας μας όλους τυφλούς…

Για την ιστορία, η ανακοίνωση-μνημείο της ΚΕΔ, η οποία μάλλον μοιάζει απλώς με… κάλυψη του εγκλήματος που έγινε χθες, στα Γιάννενα και θύμισε… Βόλο!

«Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Super League 1 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού, σημειώθηκε τέρμα το οποίο στη συνέχεια εξετάστηκε με το VAR.
Μετά τον έλεγχο από το VAR και χρησιμοποιώντας τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία (3D), χαράσσεται μια γραμμή η οποία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς τον βραχίονα του αμυντικού προς το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καθοριστεί κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που παρέχεται από τη Media Pro, διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ