ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεχώρισε και στην… ύφεση!

Ξεχώρισε και στην… ύφεση!

Αρνείται ο Ολυμπιακός να ψάξει δικαιολογίες. Αρνείται να κατεβάσει το επίπεδό του και να πέσει, σε εκείνο των αντιπάλων του. Συνεχίζει στον δικό του δρόμο. Με πρώτης ποιότητας παίκτες, σε όλες τις γραμμές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκτήθηκαν, είτε με μεταγραφή, είτε ως δανεικοί, έχουν υψηλά συμβόλαια, έχουν μεγάλη αξία και ήρθαν στην Ελλάδα, για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και όχι απλώς για να… συμπληρώσουν το ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε, στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε, να ξεχωρίσει με τις κινήσεις του. Ακόμη και σε περίοδο ύφεσης, λόγω πανδημίας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε το χέρι στην τσέπη, έβγαλε χρήματα και τα επένδυσε σε ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία, ικανούς να ωθήσουν τον Ολυμπιακό σε υπερβάσεις και νέες κορυφές!

Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο προσόν, όλων: Έχει έναν άνθρωπο, στο τιμόνι, ο οποίος είναι πάνω από όλα οπαδός. Οπαδός της ίδιας της ομάδας του και ένθερμος υποστηρικτής της. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν ανέλαβε την ομάδα, πριν από 10+ χρόνια, είπε ένα πράγμα, πέρα και πάνω από όλα: Ότι θέλει έναν Ολυμπιακό ΑΥΤΑΡΚΗ. Ικανό να στέκεται στα πόδια του, δίχως να επηρεάζεται από προβλήματα συνολικά του ποδοσφαίρου μας. Και το έκανε πράξη.

Εκεί που άλλοι… γυρίζουν τις τσέπες, μέσα-έξω, για να βρουν κάνα ψιλό να πάρουν κάναν παίκτη, ο Ολυμπιακός έχει, ξανά, το πιο ακριβό, το πιο γεμάτο, αλλά και -σημαντικότερο- το πιο ΠΟΙΟΤΙΚΟ ρόστερ, από ΟΛΟΥΣ. Και το χρειάζεται. Όχι μόνο για να πάρει το 46ο, αλλά και για να εμφανιστεί στο Champions League, όπως πρέπει… Όπως του αρμόζει. Όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ