ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πεπ, να ρωτήσεις τον Μίκελ…»

«Πεπ, να ρωτήσεις τον Μίκελ…»

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά, όπως πάντοτε, στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και με Μάντσεστερ Σίτι, Μαρσέιγ και Πόρτο, θα δώσει μεγάλη μάχη, στον όμιλό του, στο Champions League! Με τον όμιλο ασχολήθηκε, μάλιστα, εκτενώς, το Sports Illustrated. Το παγκόσμιο αθλητικό περιοδικό στάθηκε, μεταξύ άλλων, στον Ολυμπιακό και τη… ζημιά που μπορεί να κάνει στους αντιπάλους του, με αφορμή την Άρσεναλ και τη… Γουλβς, πέρυσι!

«… θα ήταν συνετό για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον προπονητή της να πάρει τηλέφωνο τον Μικέλ Αρτέτα. Ο πρώην βοηθός προπονητή της Σίτι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει ο Ολυμπιακός. Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την περασμένη σεζόν, όταν η ελληνική ομάδα πέταξε έξω από το Γιουρόπα Λιγκ την Άρσεναλ μέσα στο “Εμιρέιτς” του Λονδίνου, χάρη σε τέρμα του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίσης, η Γουλβς τα βρήκε σκούρα και πέρασε τον Ολυμπιακό χάρη σε ένα πέναλτι. Εκτιμάται ότι έχει το προβάδισμα η Σίτι και για τα δύο ματς με τους Έλληνες, όμως ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ ανταγωνιστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά το Μέσο.

Και όμως… Στέλνει τον Πεπ να… ρωτήσει τον Αρτέτα, για τον Θρύλο και τη… ζημιά που μπορεί να κάνει. Το ξέρει και ο ίδιος, βέβαια, αφού τον έχει βρει απέναντί του. Αλλά έκτοτε είναι ακόμη πιο δυνατός, στα χέρια του ηγέτη του!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ