ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αρχίζει μία κρίσιμη εβδομάδα!

Αρχίζει μία κρίσιμη εβδομάδα!

Με προβλήματα μπαίνει στη νέα εβδομάδα ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ορισμένους ποδοσφαιριστές, στη διάθεσή του, επάνω στους οποίους αναμένεται να βασίσει πολλά, για το φετινό πλάνο της ομάδας του. Τρεις νέοι και ένας παλιός κάνουν τον δικό τους «αγώνα δρόμου», για να καταφέρουν να είναι έτοιμοι από το προσεχές Σαββατοκύριακο και έπειτα, οπότε ο Θρύλος μπαίνει σε μία δύσκολη σειρά αγώνων.

Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Πέπε, Μασούρας. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς… τρέχουν. Τρέχουν σαν τον… άνεμο, να ξεπεράσουν τα προβληματάκια, τα οποία τους κρατούν μακριά από το 100% της ετοιμότητας, για τους αγώνες με Ατρόμητο και Μαρσέιγ.

Ο Μπρούμα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, η οποία αρχίζει, να δοκιμάσει να κάνει, κανονικά προπόνηση και να μπει με την ομάδα. Το ίδιο και οι τρεις συμπαίκτες του, με τον Τιάγκο Σίλβα, βέβαια, να υπολογίζεται περισσότερο για το ματς με τον Ατρόμητο, παρά για το ματς με την Μαρσέιγ, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ο Πορτογάλος είναι μεγάλο όπλο στην 11άδα του Ολυμπιακού και αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά.

Και για τον Μασούρα, ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει υπομονή και περιμένει να τον δει έτοιμο, όταν πρέπει, αφού επίσης ποντάρει πολλά επάνω του. Ο Μασούρας είναι ένα εξαιρετικό τακτικό εργαλείο, στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να τον έχει έτοιμο, για τα κρίσιμα ματς. Ο Έλληνας άσος «τρέχει», επίσης, να προλάβει.

Ο Πέπε επίσης πατάει γκάζι, αφού δεν ήταν έτοιμος να παίξει στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Ο Πορτογάλος διαρκώς ανεβάζει ρυθμό και μέρα με τη μέρα τον βαθμό ετοιμότητάς του. Και από εκείνον, ο Μαρτίνς περιμένει πολλά, στην 11άδα του Ολυμπιακού και έτσι θέλει να τον έχει στο 100%, πριν τον ρίξει στη «μάχη» του πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Η εβδομάδα που αρχίζει είναι κρίσιμη και ο Μαρτίνς έχει αρκετά ανοικτά μέτωπα, να αντιμετωπίσει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ