ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμπληρώνει… πεντάδα ο Σαββίδης!

Συμπληρώνει… πεντάδα ο Σαββίδης!
Book Small Mobile

Το ‘κανε κι αυτό! Συμπλήρωσε… πεντάδα! Όχι, όμως, για να παίξει… μπάσκετ! Έτσι δεν λέγαμε, μικροί; Αυτό δεν ήταν το πρόβλημά μας, όταν… ετοιμαζόμασταν να κατέβουμε για ματσάκι; «Πεντάδα συμπληρώνουμε;»… Ε, ο Ιβάν… συμπλήρωσε και… μας άφησε έτη φωτός πίσω.

Όχι πεντάδα μπάσκετ, αλλά… πεντάδα αναβολών! Ναι! Για ακόμη μία φορά, πέμπτη (!!), η υπόθεση του «ντου», του μεγαλοπαράγοντα, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με την πιστόλα, στο ματς με την ΑΕΚ, δεν πάει για εκδίκαση και αυτή… αναβάλλεται.

Ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί κατηγορούμενο της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη επικαλέστηκε λόγους υγείας και το αίτημα έγινε πάλι δεκτό. Σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό. Καλά να είναι και να μην έχει κορονοϊό, ο άνθρωπος, εννοείται.

Έτοιμος, ωστόσο, ο Ιβάν! Με πεντάδα αναβολών, για την εκδίκαση της υπόθεσης της… περιβόητης πιστόλας, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, τότε, μας αφήνει… έτη φωτός πίσω και δείχνει ότι είναι σε… άλλο επίπεδο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ