ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπούχα: «Το κάτι παραπάνω!»

Μπούχα: «Το κάτι παραπάνω!»
Book Small Mobile

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει αποδείξει, με την παρουσία του στον Θρύλο, ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να προσφέρει! Γίνεται ολοένα και καλύτερος και θα έπρεπε να παίρνει πιο σταθερά συμμετοχές στην Εθνική. Έχει αποδείξει ότι και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα έχει, να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Έλληνας μέσος μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η γαλανόλευκη, για να βρεθεί στο Κατάρ.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την δεύτερη θέση: «Είμαστε στεναχωρημένοι, όλα τα παιδιά θέλαμε αυτή την πρωτιά. Αν πάρουμε τις αποδόσεις μέσα από τα παιχνίδια νομίζω την αξίζαμε κιόλας. Και στα δύο παιχνίδια με τη Σλοβενία έχω την εντύπωση ότι δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και τουλάχιστον στο τελευταίο ματς αξίζαμε τους τρεις πόντους. Και με το Κόσοβο ατυχήσαμε.

Νομίζω ότι μας αφήνει μια πικρία αλλά μόνο θετικά έχει η εικόνα της ομάδας και ο τελευταίος ένας χρόνος και σταδιακά πως έχει βελτιωθεί η ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε βάλει τις βάσεις έτσι ώστε στην επόμενη διοργάνωση να μπούμε ακόμα πιο σοβαροί, ακόμα πιο έτοιμοι».

Για την νέα ομάδα της Εθνικής: «Η ομάδα είναι καινούρια, αρκετά παιδιά κάνανε και τις πρώτες τους συμμετοχές στην Εθνική, οπότε νομίζω ότι κάτι δημιουργείται. Έχουμε γίνει μια ομάδα, μια οικογένεια, όλα τα παιδιά νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Θεωρώ πως ο χρόνος θα είναι μαζί μας και διοργάνωση με διοργάνωση, παιχνίδι με παιχνίδι αρχής γενομένης τώρα από τον Μάρτιο με τα Προκριματικά του Μουντιάλ, όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω έτσι ώστε η ομάδα να βρεθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση το συντομότερο δυνατό και αυτός είναι ο στόχος όλων των παιδιών».

Για τους στόχους της Εθνικής: «Αυτό θα κάνουμε από τον Μάρτιο και αν ο καθένας δώσει το κάτι παραπάνω και προσπαθήσει μέσα από την ομάδα η Εθνική μας είναι αυτή που θα κερδίσει και ευελπιστώ το 2022 να είμαστε στο Κατάρ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ