ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φρεσκάρισμα, με προσοχή, κόντρα στον Βόλο

Φρεσκάρισμα, με προσοχή, κόντρα στον Βόλο

Αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρτίνς, στο επικείμενο ματς, με τον Βόλο. Αλλαγές επιβεβλημένες, ενόψει του τελικού, με την Πόρτο, αλλά με… μέτρο. Με προσοχή και με σύνεση. Ο Μαρτίνς, άλλωστε, δεν είναι προπονητής που τα… αναποδογυρίζει όλα, από το ένα ματς, στο άλλο… Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει καλά πως η «χημεία» παίζει μεγάλο ρόλο, παράλληλα με την ποιότητα και πως ένα «φρεσκάρισμα» με μέτρο, μπορεί να τονώσει, όπως πρέπει, την ομάδα, χωρίς να χαλάσει τον χαρακτήρα της και χωρίς να αλλοιώσει την εικόνα της.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει στον τραυματία Βαλμπουενά. Ο Μπρούμα αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης (3/12), ενώ και ο Χασάν δεν θα δώσει το «παρών» κόντρα στον Βόλο, καθώς είναι ανέτοιμος, ενώ επανέρχεται από κορονοϊό.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Ραντζέλοβιτς, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως οι οι Μπα, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Πέπε και Σουντανί, οι οποίοι διεκδικούν θέση στην 11άδα. Σταθερά βασικός είναι πιθανό να μείνει και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος ήταν πολύ καλός, στο Βελοντρόμ και έδειξε ότι μπορεί να δώσει βοήθειες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ