ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει γυρίσει δυνατός και είναι έτοιμος!

Έχει γυρίσει δυνατός και είναι έτοιμος!

Στις δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, μίλησε και για τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και έλειψε για ένα μήνα λόγω τραυματισμού, χάνοντας σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τώρα όμως πλέον είναι καλά, έχει γυρίσει και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα που έλειπε στην πατρίδα του, τη Γαλλία, δούλεψε αρκετά ο Βαλμπουενά.

Κάτι το οποίο φαίνεται στο Ρέντη και το τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Ξεκαθαρίζοντας πως ο Βαλμπουενά είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή:

«Είναι πολύ καλά, επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μαςε, πολλές λύσεις και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ