ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τέλος ο Σουντανί, από τον Θρύλο

Τέλος ο Σουντανί, από τον Θρύλο

Ταλαιπωρήθηκε πολύ, από τους τραυματισμούς, τους οποίους υπέστη, κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο Χιλάλ Σουντανί ήταν ο μεγάλος άτυχος, με τον Θρύυλο, αφού όσο μπόρεσε να αγωνιστεί, πρόλαβε να δείξει μερικά εξαιρετικά πράγματα, στο γήπεδο. Τώρα, λύνει το συμβόλαιό του, αποχωρώντας και… αναχωρώντας, για άλλες πολιτείες, προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο, τον οποίο δεν αναμένεται να βρει στον Ολυμπιακό.

Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και πέτυχε σημαντικά πράγματα, με αυτή, τον τελευταία ενάμιση χρόνο, αποχωρεί από τον Θρύλο, έχοντας γράψει 31 συμμετοχές και 9 γκολ. Έχει γράψει 21 ματς και 7 γκολ, πέρυσι και 10 ματς, με 2 γκολ φέτος.

Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βρεθεί ξανά στο 100% και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει στον φετινό Θρύλο, τον χρόνο που ο ίδιος θα ήθελε… Έτσι, λύνει το συμβόλαιό του, με τον Ολυμπιακό, αφού ήδη χαιρέτησε, κιόλας, τους συμπαίκτες του. Αναχωρεί για νέες πολιτείες και νέες προκλήσεις, έχοντας πανηγυρίσει και τίτλους, με τον Θρύλο…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ