ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ραντεβού για… έρωτα! (photo)

Ραντεβού για… έρωτα! (photo)

Να μπουν, για λίγο, στην άκρη, τα… εορταστικά του Αγίου Βαλεντίνου! Να μπουν για λίγο στο… συρτάρι, για να μοιράσουμε αγάπη… ποδοσφαιρική, πρώτα! Να αγαπήσουμε τον πελάτη μας, όπως του αρμόζει, μία τέτοια ημέρα.

Και να του δείξουμε ότι η… αγάπη μας, για εκείνον, παραμένει άσβεστη, στον χρόνο και δεν επηρεάζεται, από βαθμολογικές διαφορές, αγωνιστικές διαφορές, διοικητικό χάος, ανάμεσα στις δύο ομάδες, ή από οτιδήποτε άλλο. Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ή εν προκειμένων το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα είναι πάντα ο Νο1 λόγος μας για να… μοιράσουμε αγάπη και… έρωτα.

Απόψε στις 19:30 αφήνουμε στην άκρη τα εορταστικά του Αγίου Βαλεντίνου και μετά τις 21:30… ασχολούμαστε πάλι… Αφού γλεντήσουμε, όπως πρέπει, τον αιώνιο πελάτη μας, θα… καταπιαστούμε, με τα εορταστικά… Πρώτα, όμως, το ντέρμπι!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να αποδείξει ΤΙΠΟΤΑ, απέναντι στον πελάτη του. Τον γλεντάει όπου τον βρει. Τον γλέντησε και στον πρώτο γύρο, με τόσες απουσίες, στο ρόστερ του. Με τρομερές ελλείψεις. Και τώρα έχει. Αλλά πάει, φυσικά, για τη νίκη… Δεν αλλάζει αυτό… Όλα τα βλέμματα, λοιπόν, στη Λεωφόρο και… ΦΥΓΑΜΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ